web analytics

LOOkX Spring-Summer 2012 met look èn winactie! - Pretty Happy

LOOkX Spring-Summer 2012 met look èn winactie!

De LOOkX lente-zomer collectie 2012 vond ik er op de persafbeeldingen fantastisch uitzien, ik hou van kleur en zeker de felle, frisse tinten die deze collectie bevat. Deze nieuwe collectie bestaat uit twee looks, een fenomeen wat we tegenwoordig wel vaker zien. Vaak bestaat zoiets uit een koele en een meer warme variant, bij LOOkX is gekozen voor twee kleurcombinaties: Aqua Power en Earth & Nature.

LOOkX lente-zomercollectie 2012

Naast oogschaduw zijn er ook vier lipproducten verkrijgbaar, de kleuren van de lipstick en lipgloss per look lijken behoorlijk op elkaar dus je kunt kiezen waar je zelf de voorkeur aan geeft, lipgloss voor meer glans, of lipstick voor een langere houdbaarheid.

Aqua power bestaat uit een lichtblauwe en een blauwpaarse oogschaduw, Earth & Nature bestaat uit een lichtgroene en een grijze oogschaduw. Wat ik een klein nadeel vind is het feit dat er in een doosje drie oogschaduws passen. Bij iedere collectie worden vier oogschaduws gelanceerd die erg betaalbaar zijn (€7,55), dus ik zou het een goed idee vinden om doosjes voor vier oogschaduws aan te bieden.

LOOkX lente-zomercollectie 2012

LOOkX lente-zomercollectie 2012

De pigmentatie van de kleuren is prima, ook die van de lichtere blauwe en groene oogschaduw (de swatches zijn over een basis gemaakt).

LOOkX oogschaduw 2012 swatches

Het leek me leuk om een look te maken met alle kleuren waarbij ik alleen een aparte highlight kleur heb gebruikt.

LOOkX 2012 EOTD

LOOkX EOTD

LOOkX 2012 EOTD

Voor deze look heb ik gebruik gemaakt van de mascara, die prettig aanbrengt door het borsteltje met echte haartjes. Het geeft een natuurlijk resultaat en is goed op te bouwen door in meerdere laagjes te werken. Ik merk niet overduidelijk een verlengend of volumineus effect, maar gewoon een prima resultaat.

LOOkX mascara

LOOkX 2012 lipstick

De lipsticks zijn vrij uitgesproken qua kleur, felroze en warm koraaloranje, met de namen Happy Pink en Orangefruit. Ze zijn lekker romig van textuur, wat ik prettig aan vind voelen.

LOOkX lipstick 2012 swatches

LOOkX lipstick swatches mond

Orangefruit is een mooie warm oranje tint, maar ben je net als ik niet gezegend met parelwitte tanden, dan kun je deze kleur beter laten liggen.Voor ons is Happy Pink meer geschikt.

LOOkX 2012 fullface

Een superleuk nieuwtje is dat je sinds kort ook via de website van LOOkX kunt bestellen dus je hoeft niet meer persé op zoek naar een schoonheidsspecialiste bij je in de buurt. De drempel wordt dus duidelijk lager om eens iets aan te schaffen.

Of… je kunt gewoon meedoen aan de winactie hier en op Curvacious.nl ^^. We mogen beiden namelijk een doosje met daarin drie oogschaduws en een lipstick weggeven.

LOOkX winactie

Wat moet je doen:

 • Laat een comment achter waarin je laat weten hoe jij graag zou willen dat de herfst-wintercollectie er komend jaar uit zou zien en motiveer je kleurkeuze.
 • Voor een extra winkans twitter je de volgende zin: Duo-review en duo-winactie met @LOOkXbrand make-up bij @PrettyHappyNL (http://bit.ly/9ERfOh) en @CurvaciousNL (http://bit.ly/fq9ZwY) RT!
 • Voor nog een extra winkans like je deze blogpost op Bloglovin, dat kan simpel via de button onderaan iedere blogpost
 • Doe voor nog meer kansen nu mee aan de actie op Curvacious.nl

 

Hopelijk vinden jullie de look geslaagd, veel succes met meedoen!

 

 • Twitter
 • Facebook
 • StumbleUpon
 • Tumblr
 • email
 • RSS

34 Comments

 1. Gepost 10 april 2012 om 06:23 | Permalink

  Mooie producten!

  [Reageer]

 2. Santje11
  Gepost 10 april 2012 om 08:03 | Permalink

  Mooie look, leuk! Ik had het ook al bij Curvacious geschreven, dit zijn kleuren die ik zelf amper gebruik, dus sla de prijsvraag even over. Veel leuker als iemand wint die er wel veel mee doet. :)

  [Reageer]

 3. Gepost 10 april 2012 om 08:15 | Permalink

  Wow, mooie look en mooie foto’s El! ^^

  [Reageer]

  Elly Reply:

  @Desirée Thanks lady <3

  [Reageer]

 4. Gepost 10 april 2012 om 09:00 | Permalink

  Leuk! Ik doe graag mee. Het palette heeft een paar mooie bruintinten die dicht bij elkaar liggen, waardoor je een mooie herfstlook kunt maken. Ook zit er een mooie highlighter in, onmisbaar voor in een palette! Ik heb getweet @teddlicious en ik heb het bericht geliked op bloglovin!

  [Reageer]

 5. Gepost 10 april 2012 om 09:06 | Permalink

  Hele mooie producten

  [Reageer]

 6. Gepost 10 april 2012 om 09:14 | Permalink

  Ik wil graag mee doen! Ik heb de post geliked op bloglovin en de tweet geretweet: https://twitter.com/#!/L_Aarntzen/status/189626099796422656

  In de herfst collectie zou ik graag een mooie highlighter willen zien. Ook zou ik mooie herfstachtige tinten willen zien zoals bruin, donkergroen en misschien iets tussen bruin en oranje. (denk hierbij aan de kleuren van de afgevallen bladeren)

  [Reageer]

 7. Bayla
  Gepost 10 april 2012 om 09:27 | Permalink

  Ik doe niet mee, maar deze look staat je heel mooi en fris.

  [Reageer]

  Elly Reply:

  Dank je wel!

  [Reageer]

 8. Thea
  Gepost 10 april 2012 om 09:59 | Permalink

  Voor de herfst zou ik graag groentinten willen zien, mosgroen en olijfgroen etc en brons. Om het iets kleurrijker te maken mooie diepe paarstinten erbij.
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked, en ook getweet: https://twitter.com/#!/cloggie13/status/189636590266626048

  Liefs Thea

  [Reageer]

 9. Gepost 10 april 2012 om 11:44 | Permalink

  Getweet en geliked en gefollowed (@onnemeis). Voor de nieuwe herfstcollectie zou ik graag meer (mos)groen willen zien. Ik ben dol op groen, maar zie het niet zo veel.

  [Reageer]

 10. Christy
  Gepost 10 april 2012 om 14:44 | Permalink

  Ik doe mee!
  Voor de herfst winter collectie lijken me veel koude kleuren erg mooi met kleuren als (donker) groen en (licht) blauw.
  Ik heb ook geliked!

  [Reageer]

 11. Gepost 10 april 2012 om 14:45 | Permalink

  Wouw wat een mooie look! Voor een herfst/ winter collectie zou ik kiezen voor een zachtroze blush aangezien je in de winter wat bleker bent. Ik zou ook kiezen voor matte bruine, paarse, donkergroene en vanille kleurige oogschaduws met de spikkels erdoorheen. Verder zou ik kiezen voor een zachtroze lipstain. Vaak ben je in de winter wat duffer en dan is een lipstain makkelijker deze hoef je minder vaak bij te werken.
  Verder like ik je op bloglovin. Veel succes!

  [Reageer]

  Elly Reply:

  Thank you! :D

  [Reageer]

 12. Gepost 10 april 2012 om 15:21 | Permalink

  Wat een toffe winactie! Ik zou graag een goud met paarse kleuren in het oogschaduwpalettes zien en een nude lipstick en felle kleurtjes nagellak! Ik volg je overal en ik heb het geliked op bloglovin’ https://twitter.com/#!/Kellss88/status/189718630165000193

  [Reageer]

 13. Gepost 10 april 2012 om 15:23 | Permalink

  Wow, leuke winactie ! Ik doe mee.

  Voor de herfst zou ik veel bruintinten gebruiken en rode lippenstit. Omdat de bomen dan mooie rode-gele en bruinkleurige tinten krijgen, krijg ik ook veel zin om deze kleuren in mijn make-up te gebruiken !

  [Reageer]

 14. Gepost 10 april 2012 om 16:07 | Permalink

  wat een mooie producten & look.

  [Reageer]

 15. Gepost 10 april 2012 om 18:26 | Permalink

  Leuke look, staat je super!

  Voor de herst look van volgend jaar zou ik graag de typische herfstkleuren willen zien, groen/bruin/rood/geel. Ik hou zelf heel erg van de herst onder andere vanwege deze kleuren. Mijn tweet staat hier > https://twitter.com/#!/ImmixRikudou/status/189765524283068416 en ik heb deze post geliked op bloglovin :3

  Succes iedereen~!

  [Reageer]

 16. Anniek (Smausie)
  Gepost 10 april 2012 om 18:56 | Permalink

  Ik hoop enorm op metallic tinten! Vind dat zo enorm mooi en zeker in de donkere tijden!

  [Reageer]

 17. Christel
  Gepost 10 april 2012 om 19:48 | Permalink

  Jouw look is ook heel mooi. Lekker fris door de groene lime kleur:)
  En de lipstick staat erg mooi zeg!

  [Reageer]

 18. LindaB
  Gepost 10 april 2012 om 20:15 | Permalink

  Mooie kleuren heeft het palette zeg, ook de lipsticks zien er mooi uit!
  Ik doe graag mee met de winactie en ik heb getweet: https://twitter.com/#!/LindaB1983 en je post geliked.
  Ik zou graag willen zien dat de herfstcollectie een mooie, bordeaurode lipgloss zou bevatten (ik ben zelf dol op lipgloss en rood vind ik een echte herfstkleur). Verder zou ik graag een palette met oogschaduw willen zien met de kleuren: lichtbruin (shimmer), vanille, donkerpaars en lila. Ik vind dat de kleuren mooi op elkaar af te stemmen zijn en ik vind dat paars de nieuwe kleur is voor de herfst.

  [Reageer]

 19. Gepost 10 april 2012 om 21:08 | Permalink

  Ik zou graag in de herfst-wintercollectie de kleuren van het seizoen willen zien, in herfst de mooie kleuren van de bladeren, mooi oranje rood, en bruin, en natuurlijk alle andere mooie kleuren van de herfst.
  [img]http://oi39.tinypic.com/an0cww.jpg[/img]

  [Reageer]

  Sanne Reply:

  @Sanne, Ow mijn plaatje niet zichtbaar via HTML, nouja de link gewoon:
  http://oi39.tinypic.com/an0cww.jpg

  [Reageer]

 20. DalaLuz
  Gepost 10 april 2012 om 22:10 | Permalink

  Jij hebt er ook al zo’n mooie look meegemaakt, leuk! In een herfstpalette hoort gewoon een mooie pumpkin-kleur, niet te fel oranje, maar juist met verschillende bruine accenten, alsof je ‘m vers van het land hebt geplukt. Daarbij een mooie mosgroene kleur, met een vleugje oker. De derde kleur is een diepe donkerbruin, bijna zwart, van vochtige aarde en ook deze heefthier en daar een mosterd accentje. Op de lippen gaat ook een mooie pompoenkleur, en het blosje komt van een mooie naturelle matte blush, of van een heerlijk stevige herfstwandeling natuurlijk!
  PS; heb je ook op Bloglovin een <3 gegeven :)

  [Reageer]

 21. Annemieke
  Gepost 11 april 2012 om 09:38 | Permalink

  Pretty colours. En ook een hele mooie verpakking zeg. Doe trouwens niet mee, de enige make-up die ik gebruik is af en toe mascara en lippenstift ;-)

  [Reageer]

 22. Diny van Beurden
  Gepost 11 april 2012 om 18:45 | Permalink

  echte herfstkleuren zoals van de verkleurend bladeren gecombineerd met snowwhite,dat vind een passende combinatie.

  [Reageer]

 23. Gepost 11 april 2012 om 18:54 | Permalink

  Oe ik doe graag mee! In het najaar zou ik graag rood en oranje tinten voor de ogen zien en nude kleuren voor de lippen terug zien.. Dit omdat de blaadjes die mooie kleurtjes hebben en ik het leuk vind die kleuren te laten terug komen in mijn ooglooks. Omdat de ooglooks dan waarschijnlijk erg heftig zijn kan je de lippen het beste nude houden. Maar er mag dan ook wel een mooi koraal knal kleurtje in zitten als afwisseling voor je lippen.
  ik heb getweet als miss073 en geliked op bloglovin!

  heel veel succes allemaal!
  veel liefs,
  Steffie

  [Reageer]

 24. Gepost 11 april 2012 om 19:08 | Permalink

  wauw wat zou ik dat graag willen winnen.
  De winter/herfst kleuren mogen van mij met mooie bruintinten zijn.
  Ik vind zelf looks met bruine tinten afgewisselt mat en shimmer altijd heel erg mooi staan.
  Wauw nogmaals wat ik wil ik dit graag winnen.
  - ik volg je op twitter en heb het getweet en bij mijn favorieten gezet. https://twitter.com/#!/favorites
  - ik like je bericht op bloglovin en ik volg je daarop.

  Nu heeel hard duimen !
  x

  [Reageer]

 25. Ilona Beckers
  Gepost 11 april 2012 om 21:12 | Permalink

  Wat n prachtige foto’s! Prachtige kleuren.. Voor de herfst zie ik graag voor de oogjes groen, blauw, goudtinten.. Zilver, Zachtroze en zachtpaars vind ik ook erge mooie kleuren..
  Ik heb bijna altijd zachtroze of lichtbruine lipgloss op.. Die roze lipstick.
  Is super! Staat je heel mooi..
  ik heb nooit zoveel foundation op en n beetje blus..
  Zo zie ik de kleuren voor komende herft..
  Ik vind heel veel kleuren leuk, maar heb gewoon niet zo heel veel geld om van allerlei make up te kopen..
  Ik vind de kleuren oogschaduw echt megaaaa. Als je de.kleuren zo ziet zeg je.poeh wat fel, maar op je hand zijn ze echt prachtig!
  Wat zou ik ontzettend blij mee zijn als ik zou winnen..
  Ik heb verder alle stappen doorlopen :)
  Succes met t kiezen van de winnaressen.. Die mogen zich echt gelukkig prijzen :)
  Voor iedereen die mee doet heel veel succes :)
  Liefs Ilona (twitter: IlonaB83)

  [Reageer]

  Elly Reply:

  Dank je wel voor je complimenten over de foto’s!

  [Reageer]

 26. Nathalie Bosman
  Gepost 11 april 2012 om 21:17 | Permalink

  Ik doe heel graag mee, wat een mooie rustige ingetogen kleuren! i Like.
  Echte herfsttinten , koel (blauw, grijs) maar ook wat warme tinten (geel en paars) en mooie lipstick, vooral de oranje tint past natuurlijk perfect bij de herfst ♥ echt zo’n seizoen wat er tussen hangt!
  deze kleuren vind ik perfect, niet te veel, precies goed I LOVE ♥
  @nathaliebosman1

  [Reageer]

 27. Daphne
  Gepost 12 april 2012 om 13:29 | Permalink

  Ik zou heel graag mee willen doen! En zou deze herfst/winter een aantal mooie tinten zien met veel glans/glitter in de oogschaduw. Dat vind ik zo onwijs mooi!

  Ook wil ik nog even wat kwijt: Ik ben echt jaloers op jouw wenkbrauwen! ;)

  Ik ben benieuwd,
  Daphne!

  [Reageer]

  Elly Reply:

  Dank je wel! Ik ben wel redelijk tevreden met mijn wenkbrauwen momenteel :)

  [Reageer]

 28. Gepost 14 april 2012 om 11:22 | Permalink

  Mooie look, veel succes aan de winactie deelnemers

  [Reageer]

 29. Jessica
  Gepost 16 april 2012 om 15:06 | Permalink

  Leuke winactie weer! :)
  In de herfstcollectie zou ik graag herfstkleurtjes willen zien omdat dit ook in mijn kleding terugkomt. Bij herfstkleurtjes denk ik zelf aan bordeauxrood, donkergroen, een klein tikje donkerblauw en wat lichtere kleurtjes als geel en oranje. Hiermee kun je (volgens mij) mooie looks mee creeëren!

  [Reageer]

 30. Gepost 16 april 2012 om 15:07 | Permalink

  Ik doe ook graag mee! :)
  Wat ik persoonlijk graag zou zien zijn diepe rode robijn/porto/red velvet kleuren gemengd met goude tonen die doen denken aan de mooiste zonsondergang ooit. Daarnaast zou bijvoorbeeld oudroze (denk aan cozy kashmir wollen truitjes, parelkettingen) & metallic lichtblauw (icecold lips, icequeen) voor een perfecte combinatie zorgen tussen herfst & winter, en samen een erg diverse collectie vormen.
  Ik heb trouwens ook geliked op Bloglovin’ & getweet : https://twitter.com/#!/CupcakebeautyBE/status/191883861309923328.
  Veel liefs!

  [Reageer]

 31. Kevser
  Gepost 17 april 2012 om 18:07 | Permalink

  Yaay! Leuke winactie! Ik zou in de herfstcollectie heel graag bruine tinten met een gouden glow willen terugzien en mos/olijfgroene kleuren met een gouden glow. Ook een hele simpele glanshighlighter in een passende kleur zou erg mooi zijn! Hierbij hoort natuurlijk een nude lipstick en voor degenen die hun look willen oppimpen een gloss met een gouden glam erin! :) Ik zou het gaaf vinden om nog een aparte winterpalette terug te zien. Dan wel in dezelfde stijl en met hetzelfde aantal kleurtjes maar meer in grijs en navyblauwtinten en een hele lichte zilveren glowhighlighter.

  Ik wens iedereen heel veel succes!! :)

  [Reageer]

 32. Ilona Beckers
  Gepost 28 april 2012 om 23:18 | Permalink

  Is hier al n winnaar bekend :-)

  [Reageer]

 33. Gepost 29 april 2012 om 21:10 | Permalink

  Is de winnaar al bekend? :D

  [Reageer]

 34. Tess
  Gepost 16 mei 2012 om 19:52 | Permalink

  Wow, heel mooi! Ik zou het erg leuk vinden als ik dit zou winnen! Voor de herfst/winter zou ik graag donkergroene tinten zien en misschien ook iets met rood. Deze warme kleuren verwarmen de winter een beetje!

  [Reageer]

Laat een reactie achter

Je emailadres wordt nooit gepubliceerd of gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*

Je kunt gebruik maken van de volgende HTML tags en codes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 • Separator
 • Welkom!  Welkom op Pretty Happy, mijn plekje waar ik met veel plezier mijn passie voor huidverzorging & beauty met jullie deel. Ik hoop dat jullie er net
  zo blij van worden als ik. Enjoy!

 • Separator

 • Separator

 • Curvacious

 • Separator
 • Separator
 • Separator
 • Separator